štvrtok 31. marca 2016

Cosm´etika | Prírodný bronzer

Ak by ste si museli vybrať, tak bronzer alebo lícenka? Jednoznačne hlasujem za bronzer. Opticky zoštíhľuje, dokážete s ním dokonale vykontúrovať celú tvár aj bez mejkapu a vytvorí taký zdravý vzhľad. Myslím, že oveľa prirodzenejší ako s pomocou lícenky. S ňou bohužiaľ veľa dievčat nevie správne pracovať a keď už, tak si na líca naservíruje peknú porciu :). A že je bronzer snáď najvšestrannejšie líčidlo, k tomu sa ešte dostanem.


streda 30. marca 2016

Nákupy | Marec 2016

Ahoj! Aké ste mali sviatky? Mňa okrem cestovania na rodný východ čakala tlmočnícka prax "all day long, everyday".. Síce to všetko pre rodinu, ale vyčerpávajúce, čo vám poviem. Oddýchla som poriadne aspoň dnes, v posledný deň dovolenky, píšem články, fotím :), dokončujem zameškané. Už čoskoro mám pre vás recenziu na jednu výbornú dekoratívnu prírodnú vecičku, ale dnes to bude aspoň inšpiračná rýchlovka, čo všetko som nakúpila pri jednom obehu shopping centra.


nedeľa 20. marca 2016

Ako prejsť na prírodnú kozmetiku | Časť V.

Šampóny


Pokiaľ sa dobre pamätám, práve šampón bola moja prvá "vec" s bio certifikátom. Odhadujem obdobie 2012 - 2013, kedy už aj Slovensko pohlcoval trend menom BIO, nielen u potravín. Mňa ovplyvnili najmä rôzne fóra (v najväčšej miere asi DV.cz), kde baby prisahali na zázračnú silu prírodných šampónov. Tak som si povedala, že skúsim, no a pozrite kde som dnes :).


nedeľa 13. marca 2016

Najlepšia prírodná maskara od Alverde

Nedávno som sa pred regálom Alverde a ich maskarami zamýšľala, načo ich vyrábajú toľko druhov. Aktuálne som narátala 11 a všetky sú s rozdielnymi kefkami. Nestačili by také 3 hlavné druhy? Alebo úplne ideálne všetko v jednej. A tak musíme často robiť zvláštne kompromisy, či si kúpiť maskaru pre objem alebo tú predlžujúcu.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...