pondelok 11. decembra 2017

Krém prvej pomoci Dr. Bacha | Fitne

Blogmas 2017 ✳ Deň 11.


Krém prvej pomoci alebo nazývaný aj krízový krém je „must have“ pre všetkých, ktorý sú fanúšikovia liečivej Bachovej filozofie. Obsahuje zmes kvetových esencií podľa originálnych metód Dr. Bacha, ktoré liečia našu pokožku aj myseľ :).


Či už uznávate jeho ideu alebo nie, tento krémik je výborný pre použitie na rôzne alergické reakcie pokožky, na začervenanú a podráždenú pokožku, pri poštípaní hmyzom a na hrubú, suchú či popraskanú kožu. Je to taký univerzálny, mastnejší krém, ktorý si nájde uplatnenie doma u každého. Pokožku zvláčňuje, vyživuje pleť a podporuje jej prirodzené regeneračné funkcie. Je neparfumovaný a samozrejme, že je úplne prírodný, certifikovaný.


Zloženie: aqua (voda), glycine soja (sójový olej) oil*, denat. alcohol*, sorbitolol, cetearyl alcohol, cetyl palmitate, Butyrospermum parkii* (bambucké maslo), tocopheryl acetate, sodium cetearyl sulfate, Calendula officinalis flower extract* (nechtík), Helianthenum nummularium flower extract* (skalná ruža), Clematis vitalba flower extract* (klematis), Impatiens glandulifera flower extract* (netýkavka), Prunus cerasifera flower extract* (mirabelka), Ornithogalum umbellatum flower extract* (bledavka), Malus pumila flower extract* (jabloň), sodium citrate, citric acid. *suroviny z kontrolovaného biologického pestovania.


Základ krému tvorí sójový olej a bambucké maslo, je naozaj výživný a má hustejšiu konzistenciu. Používala som ho predovšetkým ako krém na ruky, v lete na spálenú pokožku, ktorú krásne upokojil.

Krém má však okrem upokojenia pokožky pôsobiť aj na ukľudnenie našej mysle. O Bachovej kvetovej terapii si môžete viac prečítať napríklad TU, a podľa jeho myšlienky, konkrétne bylinky boli v kréme zvolené práve preto, lebo zbavujú našu myseľ stresu, navodia pocit pokoja a harmónie. Čo si myslíte o Bachovej kvetovej terapii? :)

✳✳✳

Podobné príspevky na blogu:
Bachove esencie | Roll-on Urgency
Balm Balm | Univerzálny relaxačný balzam a hýčkajúci balzam
Pravý prírodný mandľový krém | Weleda

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...